Giriş Kayıt
Jonathan Gording

Jonathan Gording


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Jonathan Gording, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

127 Saat (2010), Uçuş 7500 (2014), Motel Hayatı (2012), All Souls Day: Dia de los Muertos (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dr. Jonathan Gording | Dr. Jonathon Gording | Jona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Özel Efekt 5.9 9,203

Uçuş 7500
2014 Korku Makyaj 4.8 13,275
2014 Korku Makyaj 4.0 303

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Makyaj 6.9 204,917

Motel Hayatı
2012 Dram Makyaj 6.0 3,234
2012 Aksiyon Çeşitli 3.7 225

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Makyaj 7.4 415,082

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.3 69,061

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 191,825
2011 Korku Oyuncu 5.2 3,032

Genç Yetişkin
2011 Komedi Makyaj 6.3 72,023

127 Saat
2010 Macera Makyaj 7.6 315,102

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Özel Efekt 5.7 40,621

Salgın
2010 Korku Makyaj 6.5 102,500
2009 Macera Özel Efekt 7.7 443,465
2009 Korku Özel Efekt 5.3 13,048

Şantaj
2009 Gerilim Özel Efekt 5.6 941

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Özel Efekt 7.8 523,658

Gerçek Masallar
2008 Komedi Özel Efekt 6.1 80,212

Karantina
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.0 63,851
2008 Dram Makyaj 7.9 216,136
2008 Suç Makyaj 8.1 148,024
2007 Dram Özel Efekt 7.7 22,511
2006 Komedi Özel Efekt 5.3 2,256

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Özel Efekt 7.5 206,428

Şeytan Çarpması
2005 Dram Özel Efekt 6.7 108,603

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Makyaj 3.8 5,275
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,680
2005 Korku Makyaj 3.8 1,338

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 114,315

Korku Kapanı
2003 Korku Çeşitli 6.1 98,666

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 179,515

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 456,436
1999 Aksiyon Çeşitli 7.2 4,747
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 3,906
1998 Aksiyon Çeşitli 6.9 4,525
1998 Aksiyon Çeşitli 7.7 6,612

Kongo
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 38,307
1995 Aksiyon Çeşitli 5.3 27,563

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 23,708

Vampirle Görüşme
1994 Dram Özel Efekt 7.6 267,965
1994 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
8.3 25,269
1993 Suç Özel Efekt 5.6 1,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018