Giriş Kayıt
Jonathan Gording

Jonathan Gording


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Jonathan Gording, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

127 Saat (2010), Uçuş 7500 (2014), Motel Hayatı (2012), All Souls Day: Dia de los Muertos (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dr. Jonathan Gording | Dr. Jonathon Gording | Jona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Özel Efekt 5.9 9,411

Uçuş 7500
2014 Korku Makyaj 4.8 13,378
2014 Korku Makyaj 4.0 304

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Makyaj 6.9 206,078

Motel Hayatı
2012 Dram Makyaj 6.0 3,269
2012 Aksiyon Çeşitli 3.7 230

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Makyaj 7.4 420,293

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.3 69,814

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 193,155
2011 Korku Oyuncu 5.2 3,058

Genç Yetişkin
2011 Komedi Makyaj 6.3 72,693

127 Saat
2010 Macera Makyaj 7.6 317,828

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Özel Efekt 5.7 41,092

Salgın
2010 Korku Makyaj 6.5 103,093
2009 Macera Özel Efekt 7.7 447,931
2009 Korku Özel Efekt 5.3 13,175

Şantaj
2009 Gerilim Özel Efekt 5.6 949

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Özel Efekt 7.8 528,937

Gerçek Masallar
2008 Komedi Özel Efekt 6.1 80,841

Karantina
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.0 64,338
2008 Dram Makyaj 7.9 217,012
2008 Suç Makyaj 8.1 149,447
2007 Dram Özel Efekt 7.7 22,613
2006 Komedi Özel Efekt 5.3 2,277

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Özel Efekt 7.5 207,860

Şeytan Çarpması
2005 Dram Özel Efekt 6.7 109,302

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Makyaj 3.8 5,348
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,725
2005 Korku Makyaj 3.9 1,357

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 115,402

Korku Kapanı
2003 Korku Çeşitli 6.1 99,468

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 181,010

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 461,215
1999 Aksiyon Çeşitli 7.2 4,784
1998 Aksiyon Çeşitli 6.6 3,944
1998 Aksiyon Çeşitli 6.9 4,573
1998 Aksiyon Çeşitli 7.7 6,690

Kongo
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 38,560
1995 Aksiyon Çeşitli 5.3 27,754

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 23,872

Vampirle Görüşme
1994 Dram Özel Efekt 7.6 269,975
1994 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
8.3 25,519
1993 Suç Özel Efekt 5.6 1,484
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019