Giriş Kayıt
Jonathan Gording

Jonathan Gording


Makyaj, Özel Efekt, Oyuncu

Jonathan Gording, makyaj, Özel efekt, oyuncu.

127 Saat (2010), Uçuş 7500 (2014), Motel Hayatı (2012), All Souls Day: Dia de los Muertos (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dr. Jonathan Gording | Dr. Jonathon Gording | Jona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Özel Efekt 5.9 9,069

Uçuş 7500
2014 Korku Makyaj 4.8 13,157
2014 Korku Makyaj 3.9 272

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Makyaj 6.9 204,025

Motel Hayatı
2012 Dram Makyaj 6.0 2,939
2012 Aksiyon Çeşitli 3.7 205

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Makyaj 7.4 412,279

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.3 68,548

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 190,922
2011 Korku Oyuncu 5.2 2,595

Genç Yetişkin
2011 Komedi Makyaj 6.3 71,589

127 Saat
2010 Macera Makyaj 7.6 313,459

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Özel Efekt 5.7 40,312

Salgın
2010 Korku Makyaj 6.5 102,031
2009 Macera Özel Efekt 7.7 440,582
2009 Korku Özel Efekt 5.3 12,897

Şantaj
2009 Gerilim Özel Efekt 5.6 882

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Özel Efekt 7.8 520,586

Gerçek Masallar
2008 Komedi Özel Efekt 6.1 79,854

Karantina
2008 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.0 63,520
2008 Dram Makyaj 7.9 215,500
2008 Suç Makyaj 8.1 147,153
2007 Dram Özel Efekt 7.7 22,440
2006 Komedi Özel Efekt 5.4 1,945

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Özel Efekt 7.5 205,572

Şeytan Çarpması
2005 Dram Özel Efekt 6.7 107,939

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Makyaj 3.8 4,926
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,355
2005 Korku Makyaj 3.8 1,277

İki Fıstık
2004 Suç Makyaj 5.5 113,664

Korku Kapanı
2003 Korku Çeşitli 6.1 98,022

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 178,644

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 453,609
1999 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    

Kongo
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 38,160
1995 Aksiyon Çeşitli 5.3 27,436

Bağlılık Yemini
1995 Komedi Çeşitli 6.8 23,570

Vampirle Görüşme
1994 Dram Özel Efekt 7.6 266,374
1994 Aksiyon Makyaj
Çeşitli
8.3 25,129
1993 Suç Özel Efekt 5.5 1,152
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018