Giriş Kayıt
Yuri Gorbachow

Yuri Gorbachow


Müzisyen, Sesler

Yuri Gorbachow, müzisyen, sesler.

Vikingler (2013), The Handmaid's Tale (2017), Penny Dreadful (2014), The Tudors (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 8.6 94,284
2014 Dram Müzik 8.2 96,909

Vikingler
2013 Aksiyon Müzik 8.6 305,840
2011 Suç Müzik 7.9 43,759
2011 Dram Müzik 4.6 1,764
2011 Dram Müzik 6.5 21,651
2009 Komedi Müzik 6.2 3,008
2007 Dram Müzik 8.1 59,885
2007 Dram Müzik 3.3 4,722

Derimin Altı
2006 Komedi Müzik 4.7 590
2005 Belgesel Müzik 8.1 10,837
2005 Komedi Müzik 5.7 615
2005 Dram Müzik 7.0 669

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Müzik 6.5 8,858
2003 Dram Müzik 6.5 648

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Müzik 7.3 19,276
2001 Macera Sesler 5.5 404

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Müzik 7.9 1,872
2000 Dram Müzik 8.3 17,096

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Sesler 3.4 10,443
2000 Aile Müzik 3.7 3,045
1999 Macera Müzik 6.7 5,335
1998 Komedi Müzik 6.7 6,077
1997 Belgesel Sesler 6.4 233
1996 Aile Sesler 5.8 243
1996 Komedi Müzik 6.9 7,619

Kelebek Gibi Uçar Arı Gibi Sokarım
1996 Belgesel Sesler 8.0 13,514

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Müzik 5.2 5,727
1995 Dram Müzik 5.5 1,720
1994 Aksiyon Müzik 5.9 1,604
1993 Komedi Sesler 4.3 24,960
1993 Belgesel Sesler 7.1 72

Dağ Gorili
1992 Belgesel Sesler 6.5 75
1990 Biyografi Sesler 6.7 295
1988 Aksiyon Sesler 6.7 965

Kunduzlar
1988 Belgesel Sesler 7.8 261
1987 Komedi Sesler 8.2 2,953
1987 Korku Sesler 7.6 2,704
1987 Aksiyon Müzik 7.6 1,051
1986 Aksiyon Sesler 7.3 1,035
1983 Dram Sesler 6.9 1,127
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018