Giriş Kayıt
Yuri Gorbachow

Yuri Gorbachow


Müzisyen, Sesler

Yuri Gorbachow, müzisyen, sesler.

Vikingler (2013), The Handmaid's Tale (2017), Penny Dreadful (2014), The Tudors (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 8.6 99,300
2014 Dram Müzik 8.2 98,047

Vikingler
2013 Aksiyon Müzik 8.6 313,880
2011 Suç Müzik 7.9 44,105
2011 Dram Müzik 4.6 1,769
2011 Dram Müzik 6.5 21,744
2009 Komedi Müzik 6.2 3,030
2007 Dram Müzik 8.1 60,559
2007 Dram Müzik 3.3 4,726

Derimin Altı
2006 Komedi Müzik 4.6 625
2005 Belgesel Müzik 8.1 10,888
2005 Komedi Müzik 5.7 617
2005 Dram Müzik 6.9 716

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Müzik 6.5 8,936
2003 Dram Müzik 6.5 651

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Müzik 7.3 19,395
2001 Macera Sesler 5.5 409

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Müzik 7.9 1,882
2000 Dram Müzik 8.3 17,206

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Sesler 3.4 10,544
2000 Aile Müzik 3.8 3,336
1999 Macera Müzik 6.7 5,358
1998 Komedi Müzik 6.7 6,133
1997 Belgesel Sesler 6.4 234
1996 Aile Sesler 5.8 243
1996 Komedi Müzik 6.8 7,675

Kelebek Gibi Uçar Arı Gibi Sokarım
1996 Belgesel Sesler 8.0 13,590

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Müzik 5.2 5,779
1995 Dram Müzik 5.5 1,741
1994 Aksiyon Müzik 5.9 1,641
1993 Komedi Sesler 4.3 25,194
1993 Belgesel Sesler 7.1 72

Dağ Gorili
1992 Belgesel Sesler 6.5 75
1990 Biyografi Sesler 6.7 300
1988 Aksiyon Sesler 6.6 977

Kunduzlar
1988 Belgesel Sesler 7.8 262
1987 Komedi Sesler 8.2 3,014
1987 Korku Sesler 7.6 2,739
1987 Aksiyon Müzik 7.6 1,060
1986 Aksiyon Sesler 7.3 1,044
1983 Dram Sesler 6.9 1,144
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018