Giriş Kayıt
Annie Gorassini

Annie Gorassini (77)


Oyuncu

Annie Gorassini, 01 Ocak 1941 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1941
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danger: Diabolik
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,038
1966 25 Western Oyuncu 5.7 75
1965 24 Komedi Oyuncu 4.4 11
1964 23 Komedi Oyuncu 4.5 16

002 İtalya'dan Sevgilerle
1964 23 Aksiyon Oyuncu 6.0 94
1964 23 Dram Oyuncu 6.0 14
1964 23 Komedi Oyuncu 5.5 66
1963 22 Komedi Oyuncu 7.1 146

Sekiz Buçuk
1963 22 Dram Oyuncu 8.1 96,509
1961 20 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,224) Supernatural (3,179) Titans (2,233) Better Call Saul (1,283) La Casa de Papel (1,209) Outlander (1,180) The Gifted (1,164) Legends of Tomorrow (1,138) Doctor Who (1,015) Supergirl (963)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018