Giriş Kayıt
Stephen Goosson

Stephen Goosson (80)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Stephen Goosson, 24 Mart 1889 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

Bir Gecede Oldu (1934), Şeytanın Kızı Gilda (1946), Şangaylı Kadın (1947), Para Beraber Gitmez (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1889
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Goossón
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 132
1948 59 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 96
1948 59 Macera Sanat Yönetmeni 6.3 786
1948 59 Western Sanat Yönetmeni 6.7 1,271
1948 59 Suç Sanat Yönetmeni 7.1 521
1948 59 Kara Film Sanat Yönetmeni 7.0 296

Şangaylı Kadın
1947 58 Suç Sanat Yönetmeni 7.7 23,025
1947 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 575

İlahlar Sevişiyor
1947 58 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 938
1947 58 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 1,061
1947 58 Suç Sanat Yönetmeni 6.5 63
1947 58 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 1,162
1947 58 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 5,571

Şeytanın Kızı Gilda
1946 57 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 24,359
1946 57 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 1,372
1946 57 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 188
1945 56 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 364
1945 56 Macera Sanat Yönetmeni 6.1 452
1945 56 Müzikal Sanat Yönetmeni 6.4 667

Su Perileri
1944 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,307
1944 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 567
1941 52 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 8,997
1941 52 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 10,825

Tatil
1938 49 Komedi Sanat Yönetmeni 7.8 12,709
1938 49 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 151

Para Beraber Gitmez
1938 49 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 20,874
1937 48 Gizem Sanat Yönetmeni 7.1 50
1937 48 Dram Çeşitli 6.9 24

Müthiş Gerçek
1937 48 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 15,851
1937 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 302

Gaib Ufuklar
1937 48 Macera Sanat Yönetmeni 7.8 10,935
1937 48 Romantik Sanat Yönetmeni 6.3 273
1936 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 555
1936 47 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 1,925
1936 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 506
1936 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 175

Bay Deeds Şehre Gidiyor
1936 47 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 17,895
1935 46 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 1,445
1935 46 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 940

Suç ve Ceza
1935 46 Suç Set Dekoratörü 7.0 1,482
1935 46 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 77
1935 46 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 135
1934 45 Müzik Sanat Yönetmeni 5.9 448

Bir Gecede Oldu
1934 45 Komedi Sanat Yönetmeni 8.1 83,324
1933 44 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 3,383
1933 44 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,174
1932 43 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 1,648
1931 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 2,538
1931 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 14
1930 41 Komedi Sanat Yönetmeni    
1930 41 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6
1930 41 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.8 35
1930 41 Komedi Set Dekoratörü 5.5 562
1930 41 Dram Sanat Bölümü 6.1 42
1923 34 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 105

Notre Dame'ın Kamburu
1923 34 Dram Sanat Bölümü 7.3 4,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019