Giriş Kayıt
Bob Goold

Bob Goold


Sesler

Bob Goold, sesler.

Kıyamet Kuşağı (1995), Nowhere (1997), Trinity and Beyond: The Atomic Bomb Movie (1995), İkisini De Sevdim (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Goold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kötü Kızlar
2005 Komedi Sesler 3.4 1,601

Aşka Davet
2004 Komedi Sesler 6.1 40,273

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Sesler 5.6 53,666
2003 Aksiyon Sesler 6.7 1,733
2003 Suç Sesler 8.1 1,845
2002 Suç Sesler 6.3 1,216
2002 Komedi Sesler 5.5 360

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Sesler 6.6 5,080

Sıradaki Cinayet
2002 Gerilim Sesler 5.7 295

Joe Ve Max
2002 Biyografi Sesler 6.8 917

Tesadüf
2001 Komedi Sesler 6.9 97,417

Kayıp Müfreze
2001 Aksiyon Sesler 7.1 6,166

Ayaklanma
2001 Dram Sesler 7.3 4,316
2001 Dram Sesler 5.7 2,631

İkisini De Sevdim
1999 Komedi Sesler 5.9 2,885

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Sesler 7.3 11,603

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Sesler 6.8 123,768
1997 Aksiyon Sesler 7.9 8
1997 Dram Sesler 4.0 312
1997 Komedi Sesler 5.3 8,405
1997 Komedi Sesler 6.4 7,591
1997 Aksiyon Sesler 4.8 1,864
1997 Komedi Sesler 5.9 916
1997 Dram Sesler 5.3 155

Çığlık
1996 Korku Sesler 7.2 258,274

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Sesler 6.0 12,923
1995 Belgesel Sesler 8.0 3,044
1995 Korku Sesler 3.6 225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019