Giriş Kayıt
Dean Goodine

Dean Goodine


Sanat Bölümü

Dean Goodine, sanat bölümü.

Affedilmeyen (1992), Üşütük Popolar (1993), King & Maxwell (2013), The Hitcher II: I've Been Waiting (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 56,095

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Sanat Bölümü 7.8 46,288
2016 Dram Sanat Bölümü 5.0 62

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 642,438
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,929
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 3,217
2012 Suç Sanat Bölümü 6.1 1,736
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 37,377
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 82,059
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 217,512

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,819,907

Silahsız
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 3,360

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 16,567
2009 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 1,246
2009 Dram Sanat Bölümü 5.9 1,542
2008 Suç Sanat Bölümü 7.4 17,665

Passchendaele Muharebesi
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 7,631
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 393,949

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 156,216

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 237,482

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 65,401

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 56,637

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 61,692
2003 Korku Sanat Bölümü 4.3 2,971
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 11,047
2002 Dram Sanat Bölümü 7.5 11,529
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 2,504

Kar Tatili
2000 Macera Sanat Bölümü 5.0 10,642
2000 Western Sanat Bölümü 6.1 574

İhanet
1997 Macera Sanat Bölümü 6.9 63,242

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 77,164
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 6,284
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 208

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 132,170

Üşütük Popolar
1993 Macera Sanat Bölümü 6.9 83,666

Affedilmeyen
1992 Western Sanat Bölümü 8.2 337,872
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,254
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 852

Belaya Koşanlar
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 2,968
1988 Dram Sanat Bölümü 6.3 5,003
- Tarihi Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019