Giriş Kayıt
Robert Goodin

Robert Goodin


Sanat Bölümü, Animasyon

Robert Goodin, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.4 103,583
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.1 210
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 4,670
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 7,044
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 10,934
1997 Animasyon Animasyon 7.8 4,947
1990 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.5 27,908
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019