Giriş Kayıt
Robert Goodin

Robert Goodin


Sanat Bölümü, Animasyon

Robert Goodin, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.4 101,926
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.1 207
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 4,607
1999 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 6,953
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 10,759
1997 Animasyon Animasyon 7.8 4,867
1990 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.5 27,571
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018