Giriş Kayıt
Adrian Gonzales

Adrian Gonzales (60)


Sanat Bölümü, Animasyon

Adrian Gonzales, 08 Mayıs 1938 doğumlu sanat bölümü, animasyon.

James Bond Jr. (1991) yapımıyla biliniyor.

Adrian Gonzales, 23 Ekim 1998 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1938
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1998
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 60 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 8,765
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 2,339

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.5 2,600
1995 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 292
1992 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 31,924
1991 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 515
1990 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 2,034
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 714
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 26,949
1987 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 226
1986 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 7,297
1986 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 1,063
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018