Giriş Kayıt
Adrian Gonzales

Adrian Gonzales (60)


Sanat Bölümü, Animasyon

Adrian Gonzales, 08 Mayıs 1938 doğumlu sanat bölümü, animasyon.

James Bond Jr. (1991) yapımıyla biliniyor.

Adrian Gonzales, 23 Ekim 1998 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1938
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1998
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 60 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 8,557
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 2,307

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.5 2,577
1995 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 288
1992 Animasyon Sanat Bölümü 8.5 31,541
1991 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 514
1990 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 2,005
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 705
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 26,660
1987 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 224
1986 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 7,190
1986 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 1,046
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018