Giriş Kayıt
Noam Gonick

Noam Gonick (45)


Kameraman, Oyuncu

Noam Gonick, 20 Mart 1973 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu kameraman, oyuncu.

Guy Maddin: Waiting for Twilight (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1973
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yönetmen
Senarist
Kameraman
6.2 196
2009 36 Belgesel 7.6 4,624

Benim Şehrim Winnipeg
2007 34 Belgesel Kameraman
Çeşitli
7.7 3,762
2003 30 Komedi 7.2 5,112

Dünyanın Kalbi
2000 27 Kısa Metraj 7.8 2,660
1997 24 Komedi Oyuncu 7.2 44
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018