Giriş Kayıt
Joseph Golland

Joseph Golland


Oyuncu

Joseph Golland, oyuncu.

Heavy Metal (1981) yapımıyla biliniyor.

Joseph Golland, 17 Kasım 1987 tarihinde (17 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 17 Kasım 1987
Diğer Bir İsmi: Joe Golland | Jo Golland
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Oyuncu 7.6 119
1981 Animasyon Oyuncu 6.7 27,666

Huckleberry Finn ve Arkadaşları
1979 Macera Oyuncu 8.2 383
1979 Macera Oyuncu 5.9 1,774
1975 Gerilim Oyuncu 5.5 122

Tuzak
1966 Macera Oyuncu 7.7 1,560
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019