Giriş Kayıt
Monica Goldstein

Monica Goldstein


Yapımcı, Editör

Monica Goldstein, yapımcı, editör.

Dokunulmazlar (1987), Savaş Günahları (1989), (2000) Onurlu Bir Adam (2000), (1995) Hızlı Ve Ölü (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Yapımcı 4.7 1,442

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 Macera Yapımcı 5.7 2,066

Noel Patileri
2009 Macera Yapımcı 4.9 2,091

Uzay Patileri
2009 Macera Yapımcı 4.5 2,058

Kar Patileri
2008 Macera Yapımcı 5.4 3,214

Harika Köpekler
2006 Komedi Editorial Department 4.9 2,968

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Çeşitli 7.5 336,457

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Çeşitli 6.4 14,575

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Çeşitli 7.2 101,247

Mafya
1998 Komedi Çeşitli 5.5 13,906
1998 Komedi Çeşitli 4.9 5,009

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Çeşitli 6.0 31,527

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Çeşitli 6.4 78,992

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Yapımcı 5.5 20,273

Savaş Günahları
1989 Dram Çeşitli 7.1 38,266

Dokunulmazlar
1987 Suç Çeşitli 7.9 257,088

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Çeşitli 5.6 4,944
1984 Dram Çeşitli 7.3 19,844
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019