Giriş Kayıt
Akiva Goldsman

Akiva Goldsman (56)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Akiva Goldsman, 07 Temmuz 1962 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu, yönetmen.

Ben Efsaneyim (2007), Hancock (2008), Mavi Korku (1999), Kara Kule (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1962
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Keevie
Burcu: Yengeç
7.7 (6 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Uyku
2020 Korku Senarist
Yapımcı
   
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Yönetmen
8.2 28,717
2018 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 489
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 546
2017 55 Dram Yönetmen 5.8 3,467

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.4 60,624

Kara Kule
2017 55 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.7 102,829

Transformers 5: Son Şövalye
2017 55 Aksiyon Senarist 5.2 113,807

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 55 Aksiyon Yapımcı 6.8 162,855

Halka 3
2017 55 Dram Senarist 4.5 33,180

5. Dalga
2016 54 Aksiyon Senarist 5.2 88,635
2016 Dram Yapımcı 7.7 4,259

Kuralsız
2015 53 Macera Senarist 6.2 195,829
2015 Dram Yapımcı 6.9 10,100

Kış Masalı
2014 52 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 48,538

Son Kalan
2013 51 Aksiyon Yapımcı 7.5 242,935

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 51 Aksiyon Oyuncu 7.7 441,858
2012 50 Korku Yapımcı 4.6 57,644
2011 49 Korku Yapımcı 5.8 84,817
2011 49 Belgesel Oyuncu 6.8 246
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 563
2010 48 Korku Yapımcı 5.7 92,073
2010 48 Aksiyon Yapımcı 4.7 51,206

Dürüst Oyun
2010 48 Biyografi Yapımcı 6.8 43,397

Kaçaklar
2010 48 Aksiyon Yapımcı 6.4 82,646

Karanlık Ülke
2009 47 Suç 5.3 4,212

Melekler ve Şeytanlar
2009 47 Gizem Senarist 6.7 248,692

Uzay Yolu
2009 47 Aksiyon Oyuncu 8.0 552,411
2008 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.4 204,163
2008 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 404,800

Ben Efsaneyim
2007 45 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 623,968

Brooklyn Kanunları
2007 45 Suç Yapımcı 6.4 5,294

Poseidon'dan Kaçış
2006 44 Aksiyon Yapımcı 5.6 91,152

Da Vinci Şifresi
2006 44 Gizem Senarist 6.6 366,606
2006 44 Komedi Yapımcı 5.8 4,099
2005 43 Biyografi Senarist 8.0 164,904

Bay ve Bayan Smith
2005 43 Aksiyon Yapımcı 6.5 409,550
2005 43 Dram Yapımcı 7.0 272,917
2005 Komedi Oyuncu 7.1 379

Beyin Avcıları
2004 42 Suç Yapımcı 6.4 54,548

Ben, Robot
2004 42 Aksiyon Senarist 7.1 456,482

Afili Aynasızlar
2004 42 Komedi Yapımcı 6.1 130,359

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 40 Biyografi Oyuncu 7.1 78,232
2002 40 Aile Oyuncu 5.6 988

Akıl Oyunları
2001 39 Biyografi Senarist 8.2 756,467

Mavi Korku
1999 37 Aksiyon Yapımcı 5.8 114,021

Aşkın Büyüsü
1998 36 Komedi Senarist 6.2 65,203

Uzayın Derinliklerinde
1998 36 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.1 65,801

Batman ve Robin
1997 35 Aksiyon Senarist 3.7 215,045

Öldürme Zamanı
1996 34 Suç Senarist 7.4 117,355

Batman Daima
1995 33 Aksiyon Senarist 5.4 217,187
1994 32 Dram Senarist 5.9 3,267

Müşteri
1994 32 Gerilim Senarist 6.7 53,685
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019