Giriş Kayıt
Dave Goelz

Dave Goelz (72)


Oyuncu

David Charles Goelz, 16 Temmuz 1946 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Siyah Kristal (1982), The Muppet Christmas Carol (1992), The Muppet Show (1976), The Muppets Take Manhattan (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Charles Goelz
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1946
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bunsen | David Goelz | Gonzo | The Great Gonzo | T
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.4 5,195

Ters Yüz
2015 69 Animasyon Oyuncu 8.2 536,700

Muppets Aranıyor
2014 68 Macera Oyuncu 6.4 29,033
2014 68 Belgesel Oyuncu 7.4 1,220
2013 67 Komedi Oyuncu 5.0 568

Muppetlar
2011 65 Komedi Oyuncu 7.1 82,773
2011 Müzik Oyuncu 6.8 15
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,942
2005 59 Macera Oyuncu 5.4 2,997
2002 56 Animasyon Oyuncu 6.5 3,374
2002 56 Komedi Oyuncu 5.6 1,197
1999 53 Macera Oyuncu 5.9 2,613

Uzaylı Kuklalar
1999 53 Aile Oyuncu 6.3 16,883
1996 50 Macera Oyuncu 7.0 19,156
1992 46 Komedi Oyuncu 7.7 42,802
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 14,719
1987 41 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.2 3,126
1986 40 Aile Oyuncu 8.2 973

Labirent
1986 40 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.4 112,909
1984 38 Komedi Oyuncu 6.9 17,799
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 6,151

Siyah Kristal
1982 36 Animasyon Oyuncu 7.2 50,875
1981 35 Komedi Oyuncu 7.2 12,167
1979 33 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.6 29,447
1977 31 Komedi Çeşitli
Oyuncu
8.3 2,746
1976 Komedi Oyuncu
Çeşitli
8.4 20,871
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
1974 28 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.3 260

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,704
1954 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,454
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019