Giriş Kayıt
Bryan Godwin

Bryan Godwin (64)


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Bryan Godwin, 21 Nisan 1954 doğumlu kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

Korku Evi 4 (1992), Gölge Savaşçıları (1998), The Haunting of Morella (1990), Night Eyes (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1954
Diğer Bir İsmi: Bryan Gowin
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 45 Dram Kameraman 6.2 698

Gölge Savaşçıları
1998 44 Aksiyon Kameraman 5.0 1,214
1996 42 Fantastik Kameraman 5.0 157

Kurtarıcı
1996 42 Aksiyon Kameraman 4.8 318
1996 42 Komedi Kameraman 2.4 207
1995 41 Dram Sanat Bölümü 4.9 766
1994 40 Dram Oyuncu 3.5 437
1993 Aksiyon Kameraman 6.5 18,429
1993 39 Gerilim Kameraman 5.0 247
1993 39 Dram Kameraman 4.2 394
1992 38 Gerilim Kameraman 4.3 154

Korku Evi 4
1992 Fantastik Kameraman 3.6 1,985
1990 36 Korku Kameraman 4.2 537
1990 36 Dram Kameraman 4.4 530
1990 36 Korku Kameraman 4.0 598
1990 36 Korku Kameraman 6.0 3,178
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019