Giriş Kayıt
Nikolaus Glowna

Nikolaus Glowna


Müzisyen

Nikolaus Glowna, Munich, Almanya doğumlu müzisyen.

Doğum Yeri: Munich, Almanya
Diğer Bir İsmi: Nick Glowna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Müzik 6.2 62
2013 Dram Müzik 5.4 45
2013 Komedi 6.2 1,993
2012 Komedi Müzik 6.7 53
2012 Suç Müzik 6.7 67
2006 Dram Müzik 5.1 274
2006 Suç Müzik 6.5 64
2006 Suç Müzik 7.0 74
2006 Müzik 6.7 160
2005 Suç Müzik 5.4 62
2001 Aksiyon Müzik 4.2 136
2000 Suç Müzik 5.9 8
1995 Suç Müzik 7.5 235
1994 Suç Müzik 7.0 114
1994 Suç Müzik 6.9 155
1981 Suç Müzik 6.5 579

Olay Yeri
1970 Suç Müzik 7.2 2,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019