Giriş Kayıt
Brian C. Glover

Brian C. Glover


Kameraman

Brian C. Glover, kameraman.

Sınıf (1983), Tatlı Düşler (1985), Vahşi Kediler (1986), Flipper (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Glover
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Kameraman 7.1 452
1996 Aile Kameraman 5.2 8,392

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Kameraman 4.7 4,324
1993 Komedi Kameraman 6.0 6,219

Kaçak
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 238,133

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kameraman 4.1 34,296

Kasabın Karısı
1991 Komedi Kameraman 5.3 5,914

Evde Tek Başına
1990 Komedi Kameraman 7.5 380,342

Çarşıda
1990 Aksiyon Kameraman 5.7 1,416
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 7,395
1989 Macera Kameraman 5.6 8,346

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Kameraman 6.0 25,439

Deli Doktor
1988 Komedi Kameraman 5.6 3,773

Vahşi Kediler
1986 Komedi Kameraman 5.9 10,536

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Kameraman 7.1 3,449
1985 Aksiyon Kameraman 6.0 4,941

Sınıf
1983 Komedi Kameraman 5.9 8,500
1983 Suç Kameraman 7.2 12,283
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018