Giriş Kayıt
Brian C. Glover

Brian C. Glover


Kameraman

Brian C. Glover, kameraman.

Sınıf (1983), Tatlı Düşler (1985), The Christmas Wish (1998), Vahşi Kediler (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Glover
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Kameraman 7.1 621
1996 Aile Kameraman 5.2 9,111

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Kameraman 4.8 4,465
1993 Komedi Kameraman 6.0 6,915

Kaçak
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 239,596

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kameraman 4.2 35,259

Kasabın Karısı
1991 Komedi Kameraman 5.3 5,996

Evde Tek Başına
1990 Komedi Kameraman 7.5 387,858

Çarşıda
1990 Aksiyon Kameraman 5.7 1,609
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 7,495
1989 Macera Kameraman 5.6 8,438

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Kameraman 6.0 25,667

Deli Doktor
1988 Komedi Kameraman 5.7 4,184

Vahşi Kediler
1986 Komedi Kameraman 6.0 10,851

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Kameraman 7.1 3,708
1985 Aksiyon Kameraman 6.0 5,881

Sınıf
1983 Komedi Kameraman 5.9 8,586
1983 Suç Kameraman 7.2 12,381
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018