Giriş Kayıt
Michael Glouberman

Michael Glouberman


Yapımcı, Senarist

Michael Glouberman, yapımcı, senarist.

(2000) Malcolm in The Middle 1 (2000), (2009) Better Off Ted (2009), (2013) The Michael J. Fox Show (2013), (2007) Aliens in America (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Senarist
Yapımcı
5.2 404
2014 Komedi Yapımcı 5.9 925
2013 Komedi Yapımcı 5.3 279
2013 Komedi Yapımcı 6.5 5,326
2012 Komedi Yapımcı 5.5 2,078

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.7 5,538
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 98,520
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 2,166
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 26,180
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 26,356
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 3,588

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 132,162
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.8 52,781
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022