Giriş Kayıt
Peter Glossop

Peter Glossop


Sesler, Oyuncu

Peter Glossop, sesler, oyuncu.

Otomatik Portakal (1971), Barselona, Barselona (2008), The Rocky Horror Picture Show (1975), Bean (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 7.8 406
2016 Dram Sesler 6.1 163,664

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Sesler 7.5 68,200

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sesler 6.2 113,370

Kıyamet Günü
2012 Dram Sesler 7.6 174,604

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Komedi Sesler 6.3 41,308
2009 Macera Sesler 7.2 60,785

Barselona, Barselona
2008 Dram Sesler 7.1 225,261

Ölümcül Oyun
2007 Dram Sesler 6.5 28,739

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Sesler 6.7 47,764

Noel Baba Fred
2007 Komedi Sesler 5.6 36,890

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Sesler 6.9 27,762
2006 Müzik Sesler 6.6 1,038

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Sesler 6.3 2,820
2006 Komedi Sesler 6.7 75,445

Maç Sayısı
2005 Dram Sesler 7.6 189,161

Colour Me Kubrick
2005 Komedi Sesler 6.2 6,033

Tanrıların Ziyafeti
2005 Sesler 6.4 762

Son Köprü
2004 Dram Sesler 5.1 3,165

Kumpanya
2003 Dram Sesler 6.4 5,999

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Sesler 6.2 3,101

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Sesler 7.0 6,471

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.9 469,253
2001 Dram Sesler 7.3 72,602

Komplo
2001 Biyografi Sesler 7.8 16,289

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sesler 6.4 280,760

Lujin Savunması
2000 Dram Sesler 6.9 4,036
2000 Romantik Sesler 6.1 4,171
1999 Komedi Sesler 7.1 19,648

Aşk Üçgeni
1999 Dram Sesler 5.6 688

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Sesler 7.1 198,994

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Sesler 6.1 749
1998 Komedi Sesler 6.2 1,541
1998 Macera Sesler 7.1 19,225
1997 Komedi Sesler 6.4 88,261
1997 Dram Sesler 6.4 5,136
1997 Dram Sesler 6.8 3,221
1996 Dram Sesler 7.8 33,819

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Sesler 6.3 9,867
1995 Dram Sesler 6.9 8,457
1995 Dram Sesler 7.3 1,561

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Sesler 7.5 21,446
1994 Dram Sesler 7.1 1,339
1994 Biyografi Sesler 6.5 1,427
1993 Dram Sesler 5.8 1,593
1992 Dram Sesler 5.7 524

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Sesler 6.9 11,077
1992 Aksiyon Sesler 6.2 10,102
1992 Komedi Sesler 5.4 2,279
1991 Dram Sesler 8.7 574

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Sesler 7.0 4,344
1991 News Oyuncu 6.6 202
1990 Suç Sesler 4.9 611
1989 Dram Sesler 6.4 323
1989 Komedi Sesler 6.2 4,127
1989 Dram Sesler 8.6 32,163
1988 Dram Sesler 6.8 4,840
1987 Aksiyon Sesler 6.6 2,920

Mimarın Göbeği
1987 Dram Sesler 7.0 4,836

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Sesler 7.1 26,948
1985 Dram Sesler 5.9 68
1975 Komedi Sesler 7.4 120,425

Otomatik Portakal
1971 Suç Sesler 8.3 676,035
- Komedi Sesler    
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019