Giriş Kayıt
Danny Glicker

Danny Glicker


Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Danny Glicker, kostüm tasarımcısı, oyuncu.

Buraya Kadar (2013), Aklı Havada (2009), True Blood (2008), Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Glicker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 13,321

Anne!
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 152,930

Altın
2016 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.7 49,924
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 5,779

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 11,312
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 27

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 32,023
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.2 14,057

Buraya Kadar
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 358,368

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 38,941

Yolda
2012 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.1 37,736

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 33,578

Senin İçin
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 16,687
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,808

Aklı Havada
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 299,621
2008 Biyografi Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
7.6 155,052
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 218,289

Tabu
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 11,039

Zafer Bizimdir
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 53,331

Hayale Yolculuk
2006 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.3 21,274

Tepenin Gözleri
2006 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.4 148,059

Transamerika
2005 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.4 38,894
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 362

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 205,421

Belalı Oyun
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 9,469
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,226
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 2,912
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 5,098
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 9,184
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 198

Şike
1994 Dram Çeşitli 7.5 60,516
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (360,337) Supernatural (3,194) The Big Bang Theory (2,664) American Gods (2,407) Star Trek: Discovery (1,695) Gotham (1,583) Vikings (1,557) This Is Us (1,193) The Blacklist (852) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019