Giriş Kayıt
Jordana Glick-Franzheim

Jordana Glick-Franzheim


Yapımcı

Jordana Glick-Franzheim, yapımcı.

Özgürlük Yazarları (2007), Senden Önce (2011), Sınırda Yaşayanlar (2010), Aşk Yönetimi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Zox Friedman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.0 8

Senden Önce
2011 Komedi Yapımcı 6.1 65,843
2010 Belgesel Yapımcı 6.5 176

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Yapımcı 6.5 15,289

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yapımcı 6.5 69,153

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Yapımcı 4.1 1,842

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Yapımcı 5.9 15,086

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Yapımcı 7.5 59,636
1991 Dram Çeşitli 6.4 5,858

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Çeşitli 6.4 5,234
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,773) La casa de papel (2,142) The 100 (1,923) Better Call Saul (1,519) Yellowstone (1,366) Suits (1,202) Vikings (1,122) Friends (1,088) Westworld (1,074) Sharp Objects (1,026)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018