Giriş Kayıt
Jordana Glick-Franzheim

Jordana Glick-Franzheim


Yapımcı

Jordana Glick-Franzheim, yapımcı.

Özgürlük Yazarları (2007), Senden Önce (2011), Sınırda Yaşayanlar (2010), Aşk Yönetimi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Zox Friedman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 7.6 14

Senden Önce
2011 Komedi Yapımcı 6.1 66,599
2010 Belgesel Yapımcı 6.5 184

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Yapımcı 6.5 15,468

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yapımcı 6.5 69,681

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Yapımcı 4.1 1,991

Aşk Yönetimi
2008 Komedi Yapımcı 5.9 16,135

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Yapımcı 7.5 60,576
1991 Dram Çeşitli 6.4 6,022

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Çeşitli 6.4 5,493
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018