Giriş Kayıt
Tom Gleason

Tom Gleason


Kameraman, Görsel Efekt, Editör

Tom Gleason, kameraman, görsel efekt, editör.

Party Down (2009), Hatta Aşk Var (2008), Sordid Lives (2000), No Vacancy (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas D. Gleason | Thomas Gleason | Thomas D. Gle
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 5.1 1,036
2014 Komedi Kameraman 5.4 653
2014 Dram Kameraman 8.4 30,800
2013 Komedi Kameraman 7.3 5,261
2013 Gerilim Kameraman 4.2 1,863
2012 Komedi Kameraman 5.8 2,808
2011 Suç Kameraman 7.1 13,698
2010 Komedi Kameraman 6.1 788
2010 Korku Kameraman 6.8 48

Üvey Baba
2009 Gizem Kameraman 5.6 27,633
2009 Dram Kameraman 7.6 8,864
2009 Komedi Kameraman 8.3 25,616
2009 Komedi Kameraman 5.2 1,029

Hatta Aşk Var
2008 Komedi Kameraman 6.2 5,443
2008 Dram Kameraman 8.3 14,307
2007 Aksiyon Kameraman 4.6 437
2006 Komedi Kameraman 5.4 2,906
2005 Komedi Kameraman 5.9 160
2005 Komedi Kameraman 6.0 893

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 411,797
2004 Dram Kameraman 5.7 562
2004 Macera Kameraman 4.8 151

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 198,956
2003 Suç Kameraman 7.6 22,083

Perili Ev
2003 Dram Kameraman 4.4 606
2002 Korku Kameraman 5.2 1,668

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 14,396
2001 Aksiyon Kameraman 5.2 1,093
2000 Aksiyon Kameraman 3.4 972
2000 Komedi Kameraman 6.8 2,658
2000 Aksiyon Kameraman 3.7 254
2000 Kameraman 6.4 209

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 16,737

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,898
1999 Komedi Kameraman 5.1 693

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Görsel Efekt 7.0 95,031

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 942,640

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Kameraman
Görsel Efekt
6.3 29,399
1995 Dram Kameraman 7.4 1,565

Su Dünyası
1995 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 164,796
1994 Aksiyon Kameraman 4.7 1,116

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Görsel Efekt 7.3 72,255
1992 Aksiyon Editorial Department 5.8 2,286

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 16,905
1991 Aksiyon Kameraman 5.5 413
1991 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.9 4,286

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,990

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Görsel Efekt 5.1 36,190
1989 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.4 5,145
1988 Komedi Görsel Efekt 5.6 709

Beter Böcek
1988 Komedi Görsel Efekt 7.5 228,349

Jaws 4
1987 Macera Görsel Efekt 2.9 36,750
1987 Komedi Görsel Efekt 4.6 1,014
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 8,085
1986 Aile Görsel Efekt 6.9 39,713

Mahluklar
1986 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
6.0 28,026
1985 Komedi Görsel Efekt 5.5 839

Korku Şovu
1982 Komedi Çeşitli 6.9 37,015
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019