Giriş Kayıt
Jonathan Glassner

Jonathan Glassner


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Jonathan Glassner, senarist, yapımcı, yönetmen.

Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 3.7 213
2018 Aksiyon Yapımcı 6.4 8,508
2017 Bilim-Kurgu Senarist 6.5 48
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 90,350
2010 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.3 30,173
2009 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.0 7,084

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Senarist 7.4 25,263

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Senarist 7.2 22,942
2007 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,132
2006 Aksiyon Yapımcı 7.0 550
2004 Aksiyon Yönetmen 6.9 47,707
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 3,068

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.4 58,373
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 3,278

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Çeşitli
8.4 95,182
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.1 3,457
1995 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 12,840
1993 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 221
1993 Aksiyon Senarist 7.0 1,460
1992 Korku Senarist 5.6 2,933
1990 Fantastik Senarist
Çeşitli
6.2 3,256
1989 Komedi Çeşitli 6.0 15,766
1989 Suç Senarist 7.7 2,990

21. Cadde
1987 Suç Yapımcı
Senarist
7.2 13,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023