Giriş Kayıt
Rick Glassey

Rick Glassey


Dublör, Oyuncu

Rick Glassey, dublör, oyuncu.

(1990) Teldeki Kuş (1990), (1992) Waxwork II: Lost in Time (1992), (1981) Roar (1981), (1991) Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Glassy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Çeşitli 3.8 19,852

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 127,317
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 72,497

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Çeşitli 7.6 47,387

Dr. Dolittle
1998 Komedi Çeşitli 5.4 84,104
1998 Macera Çeşitli
Dublör
4.3 567

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.4 63,295

Ormanın Kitabı
1994 Macera Oyuncu 6.0 14,590
1992 Komedi Çeşitli 5.5 3,532
1991 Fantastik Dublör
Çeşitli
3.9 2,589

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Çeşitli 5.9 35,523
1981 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.3 2,085
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018