Giriş Kayıt
Rick Glassey

Rick Glassey


Dublör, Oyuncu

Rick Glassey, dublör, oyuncu.

(1990) Teldeki Kuş (1990), (1992) Waxwork II: Lost in Time (1992), (1981) Roar (1981), (1991) Beastmaster 2: Through the Portal of Time (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Glassy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Çeşitli 3.8 20,045

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 128,011
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 72,746

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Çeşitli 7.6 47,616

Dr. Dolittle
1998 Komedi Çeşitli 5.4 84,492
1998 Macera Çeşitli
Dublör
4.4 577

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Çeşitli 5.4 63,715

Ormanın Kitabı
1994 Macera Oyuncu 6.0 14,715
1992 Komedi Çeşitli 5.5 3,589
1991 Fantastik Dublör
Çeşitli
3.9 2,621

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Çeşitli 5.9 35,782
1981 Macera Oyuncu
Çeşitli
6.3 2,150
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018