Giriş Kayıt
Aaron Glascock

Aaron Glascock


Sesler, Editör, Sanat Bölümü, Müzisyen

Aaron Glascock, sesler, editör, sanat bölümü, müzisyen.

İyi Geceler, İyi Şanslar (2005), Bahar Tatili (2012), Kızgın Güneş (2003), Sığınak (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Glasscock
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 7.1 12,031

Felaket Sanatçı
2017 Biyografi Sesler 7.4 113,315

Kumdan Kale
2017 Dram Sesler 6.3 15,368

Pastoral Amerika
2016 Suç Sesler 6.1 13,078
2016 Aksiyon Sesler 5.7 38,215
2015 Animasyon Sesler 7.3 58,437

Aşkın Ritmi
2015 Dram Sesler 6.2 32,651
2015 Aksiyon Sesler 5.7 1,966
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,587

Sığınak
2015 Korku Sesler 6.4 17,645

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 522,896

Yıldızlararası
2014 Macera Sesler 8.6 1,311,954
2014 Dram Sesler 8.5 39,641

Ganzfeld Deneyi
2014 Korku Sesler
Müzik
3.2 610
2013 Belgesel Sesler 6.5 388

Acı Reçete
2013 Suç Sesler 7.1 169,257

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Sesler 5.3 127,160

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 91,278

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 94,826

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 95,013

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 438,755

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Sesler 5.5 102,712

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 324,143
2009 Komedi Sesler 6.6 17,390

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 47,275

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.7 55,872

İkili Oyun
2008 Komedi Sesler 6.0 29,915

Şantaj
2008 Suç Sesler 6.1 36,312

Ocean's 13
2007 Suç Sesler 6.9 298,660

Görünmez
2007 Suç Sesler 6.3 33,532

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Sesler 6.1 5,855
2006 Komedi Sesler 6.1 10,315

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 78,840

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Sesler 7.5 90,450
2005 Aksiyon Sesler 7.3 5,015

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sesler 6.5 389,420
2004 Aksiyon Sesler 5.9 156,542
2004 Komedi Sesler 6.4 9,670

Kızgın Güneş
2003 Komedi Sesler 6.8 43,400

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sesler 7.1 79,281

Uykusuz
2002 Gizem Sesler 7.2 254,736

Ocean's 11
2001 Suç Sesler 7.8 476,369
2001 Animasyon Sesler 6.3 29,918
2001 Dram Sesler 7.1 9,198
2001 Kısa Metraj Sesler 8.6 14

Trafik
2000 Suç Sesler 7.6 186,696

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 38,289

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Sesler 4.2 15,008

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sesler 7.3 159,568

Yeşil Yol
1999 Suç Sesler 8.6 1,024,847

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sesler 7.8 75,768
1999 Aksiyon Sesler 4.9 24,817

Denizci
1999 Suç Sesler 7.1 27,634

Vampirler
1998 Aksiyon Sesler 6.1 49,119

Aşk Ve Para
1998 Komedi Sesler 7.0 80,127

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sesler 6.7 87,864

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sesler 7.7 405,241
1997 Dram Sesler 7.5 3,456

Günışığı
1996 Aksiyon Sesler 5.9 61,748

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Sesler 6.1 2,417

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Sesler 5.0 7,407
1995 Dram Sesler 4.7 57,586

İki Metelik
1995 Dram Sesler 6.3 3,060
1994 Komedi Sesler 6.1 9,053

Batman: Hayaletin Maskesi
1993 Animasyon Sesler 7.9 38,704

Zor Hayatlar
1993 Dram Editorial Department
Sesler
7.5 6,879
1991 Komedi Sesler
Editorial Department
6.9 8,966
1991 Dram Sesler 5.4 1,029
1990 Aksiyon Sesler 5.8 76,086

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Sesler 7.2 108,811

Birşey Söyle
1989 Komedi Sesler 7.4 76,884

Seks Yalanları
1989 Dram Sanat Bölümü 7.2 44,996
1989 Dram Sesler 5.2 611

Meraklı Komşular
1989 Komedi Sesler 6.9 62,358

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.3 1,598

Kızgın
1988 Aksiyon Sesler 5.3 9,260

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Editorial Department 3.2 10,113
1987 Aksiyon Sesler 7.6 215,646
1986 Komedi Sesler 5.9 1,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019