Giriş Kayıt
Joe Gladwin

Joe Gladwin (81)


Oyuncu

Joseph Gladwin, 22 Ocak 1906 Salford, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Nearest and Dearest" (1968) yapımıyla biliniyor.

Joe Gladwin, 11 Mart 1987 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Gladwin
Doğum Tarihi: 22 Ocak 1906
Ölüm Tarihi: 11 Mart 1987
Doğum Yeri: Salford, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Joe Gladwyn
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Oyuncu 7.7 82
1979 Gizem Oyuncu 8.5 6

Yankiler
1979 73 Romantik Oyuncu 6.4 2,886
1976 70 Aile Oyuncu 7.1 230
1972 Dram Oyuncu 7.5 47
1970 64 Dram Oyuncu 7.0 321
1968 62 Komedi Oyuncu 6.5 533
1964 58 Gerilim Oyuncu 6.6 561

Bir Çeşit Aşk
1962 56 Dram Oyuncu 7.4 1,323
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,278
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019