Giriş Kayıt
Valerie Gladstone-Appel

Valerie Gladstone-Appel


Makyaj, Kostümcü

Valerie Gladstone-Appel, makyaj, kostümcü.

Siyah Kuğu (2010), Kiralık Aşık (2013), Kördüğüm (2015), Aşkın Halleri (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Valerie A. Gladstone | Valerie Gladstone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 5.3 685

Kördüğüm
2015 Komedi Makyaj 6.2 14,228

Aşkın Halleri
2014 Dram Makyaj 6.3 10,785
2014 Dram Makyaj 7.6 17,335
2014 Dram Makyaj 6.2 2,346

Kalbin Direnişi
2014 Dram Makyaj 7.9 31,048
2013 Dram Makyaj 6.9 8,466
2013 Dram Makyaj 6.9 7,810

Kiralık Aşık
2013 Komedi Makyaj 6.2 22,429

Para Avcısı
2013 Biyografi Makyaj 8.2 1,029,397

Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Makyaj 7.5 7,199

Siyah Kuğu
2010 Dram Makyaj 8.0 646,736

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Makyaj 6.1 6,715
2010 Suç Makyaj 7.6 28,706
2010 Aksiyon Makyaj 5.6 81,515

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Makyaj 6.6 80,315
2009 Dram Makyaj 7.2 1,262
2009 Komedi Makyaj 6.2 162

Şüphe
2008 Dram Makyaj 7.5 113,435

Dönence
2008 Komedi Makyaj 6.0 9,162

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 176,951

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Makyaj 6.2 25,451
2008 Komedi Makyaj 5.6 110,009

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Makyaj 5.4 12,568
2008 Biyografi Makyaj 8.6 24,860
2008 Suç Makyaj 7.5 6,500

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 632,067

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Makyaj 7.8 365,992

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Makyaj 7.6 53,221

Seni İstiyorum
2007 Dram Makyaj 7.4 101,351
2007 Dram Makyaj 7.3 185

Sahtekar (III)
2006 Komedi Makyaj 6.7 15,524

Ira Ve Abby
2006 Komedi Makyaj 6.5 2,098

Doğruyu Seç
1989 Dram Kostüm Bölümü 7.9 74,559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019