Giriş Kayıt
Massimo Girotti

Massimo Girotti (84)


Oyuncu

Massimo Girotti, 18 Mayıs 1918 Mogliano, Marche, İtalya doğumlu oyuncu.

Karşı Pencere (2003), Teorem (1968), Tutku (1943), Günahkar Gönüller (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Massimo Girotti, 05 Ocak 2003 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1918
Ölüm Tarihi: 05 Ocak 2003
Doğum Yeri: Mogliano, Marche, İtalya
Burcu: Boğa
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karşı Pencere
2003 Dram Oyuncu
7.4 10,018
2000 82 Belgesel Oyuncu 7.1 59
1999 81 Belgesel Oyuncu 6.1 152
1994 76 Komedi Oyuncu 7.5 8,663

Fransiz Devrimi
1989 71 Dram Oyuncu 7.7 1,112

Cennet Sineması
1988 70 Dram Oyuncu 8.5 195,133
1988 70 Dram Oyuncu 7.1 85
1985 67 Dram Oyuncu 5.3 432
1981 63 Dram Oyuncu 7.3 724

Kaderi Arayan Adam
1976 58 Suç Oyuncu 7.6 4,519

Masum
1976 58 Dram Oyuncu 7.5 2,790
1975 57 Komedi Oyuncu 6.7 533
1975 57 Suç Oyuncu 6.3 105

Son Şans
1975 57 Suç Oyuncu 5.6 191

Paris'te Son Tango
1972 54 Dram Oyuncu 7.1 43,964
1972 54 Korku Oyuncu 6.0 2,790
1969 51 Dram Oyuncu 7.1 3,632
1969 51 Macera Oyuncu 7.1 1,563
1969 51 Dram Oyuncu 6.4 70

Teorem
1968 50 Dram Oyuncu 7.3 10,088

Cadılar
1967 49 Komedi Oyuncu 6.1 1,126
1963 45 Komedi Oyuncu 6.3 130

Çıplak Prenses
1962 44 Dram Oyuncu 5.6 99
1961 43 Aksiyon Oyuncu 6.0 476
1960 42 Dram Oyuncu 6.5 78
1960 42 Aksiyon Oyuncu 6.1 29
1958 40 Dram Oyuncu 7.2 88
1957 39 Komedi Oyuncu 5.8 81
1955 37 Dram Oyuncu 6.5 169

Günahkar Gönüller
1954 36 Dram Oyuncu 7.6 5,218
1953 35 Dram Oyuncu 7.1 91

The Love of a Woman
1953 35 Dram Oyuncu 7.0 141
1953 35 Suç Oyuncu 6.4 36
1952 34 Dram Oyuncu 7.9 382
1952 34 Macera Oyuncu 4.4 10
1952 34 Dram Oyuncu 6.0 44
1951 33 Dram Oyuncu 6.6 29

Bir Aşkın Güncesi
1950 32 Suç Oyuncu 7.1 2,121
1949 31 Dram Oyuncu 6.8 148
1949 31 Dram Oyuncu 7.5 289
1948 30 Dram Oyuncu 6.9 91
1946 28 Dram Oyuncu 6.4 118
1945 27 Oyuncu 6.2 58

Tutku
1943 25 Suç Oyuncu 7.8 5,939
1942 24 Dram Oyuncu 5.8 152
1941 23 Macera Oyuncu 6.7 300
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019