Giriş Kayıt
Ken Girotti

Ken Girotti


Yönetmen, Yapımcı

Ken Girotti, yönetmen, yapımcı.

Daredevil (2015), Vikingler (2013), Orphan Black (2013), Rescue Me (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kenneth J. Girotti
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı 7.2 47,274
2018 Macera Yönetmen 7.3 6,922
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.8 637
2015 Aksiyon Yönetmen 8.7 317,250
2014 Dram Yönetmen 7.4 70,132
2013 Aksiyon Yönetmen 8.3 90,653

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.6 319,963
2012 Aksiyon Yönetmen 7.5 9,769
2012 Dram Yönetmen 7.6 5,626
2012 Dram Yönetmen 7.9 3,661
2010 Aksiyon Yönetmen 7.3 24,896
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,468
2009 Suç Yapımcı 6.8 7,159
2006 Dram Yönetmen 6.9 405

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 343,634
2004 Dram Yönetmen 8.4 23,683
2004 Dram Yönetmen 7.9 2,953

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yönetmen 8.1 55,846
2004 Dram Yönetmen 7.5 2,680
2002 Komedi Yönetmen 7.6 2,701
2001 Aksiyon Yönetmen 8.4 161,468
2001 Suç Yönetmen 7.4 20,505
2001 Aksiyon Yönetmen 6.1 3,483
1999 Korku Yönetmen 7.1 1,408
1997 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,487

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Yönetmen 8.4 75,999
1997 Western Yönetmen 7.5 235
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 8,271
1995 Dram Yönetmen 7.8 10,118
1994 Macera Yönetmen 8.5 208
1989 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 118
1979 Macera Yönetmen 8.0 890
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,355) A Star Is Born (3,673) Suspiria (3,034) Ashes in the Snow (2,758) Keepers (2,126) First Man (1,596) Museo (1,107) Venom (1,084) Replicas (1,043) Der Hauptmann (1,016)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,601) Vikings (4,543) The Big Bang Theory (1,733) Black Mirror (1,423) Outlander (1,117) The Flash (1,035) The Blacklist (1,001) Peaky Blinders (981) La casa de papel (947) Friends (888)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019