Giriş Kayıt
Remo Girone

Remo Girone (70)


Oyuncu

Remo Girone, 01 Aralık 1948 Asmara, Central Region, Eritrea doğumlu oyuncu.

Gecenin Kanunu (2016), Cennet (2002), Voice from the Stone (2017), Benvenuto Presidente! (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1948
Doğum Yeri: Asmara, Central Region, Eritrea
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asfaltın Kralları
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Fantastik Oyuncu 4.6 69
2019 Komedi Oyuncu 6.3 137
2018 Dram Oyuncu 8.3 44,438
2017 69 Dram Oyuncu 5.2 8,618

Gecenin Kanunu
2016 68 Suç Oyuncu 6.4 47,269
2016 68 Komedi Oyuncu 4.3 16
2015 67 Komedi Oyuncu 4.8 102
2014 66 Komedi Oyuncu 6.0 81
2013 65 Komedi Oyuncu 6.2 2,267
2013 65 Aksiyon Oyuncu 6.0 142
2011 63 Dram Oyuncu 6.8 1,001
2007 59 Tarihi Oyuncu 6.7 32

Baltaya El Sürmeyin
2007 59 Dram Oyuncu 6.7 1,190
2006 Romantik Oyuncu 7.2 22
2005 57 Dram Oyuncu 6.7 499
2004 56 Dram Oyuncu 6.8 2,177
2003 55 Macera Oyuncu 6.8 1,034

Cennet
2002 54 Suç Oyuncu 7.1 22,224
2000 52 Oyuncu 7.2 12
1999 Macera Oyuncu 8.1 720
1997 49 Dram Oyuncu 6.0 948
1996 Oyuncu 5.6 649
1995 Suç Oyuncu 8.2 355
1995 47 Dram Oyuncu 6.4 17
1990 Suç Oyuncu 8.1 482
1990 42 Macera Oyuncu 7.2 673
1989 Suç Oyuncu 8.8 907
1987 Suç Oyuncu 8.6 855
1982 34 Dram Oyuncu 6.2 51
1977 29 Oyuncu 6.6 30
1974 26 Dram Oyuncu 5.6 1,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019