Giriş Kayıt
Hippolyte Girardot

Hippolyte Girardot (63)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Hippolyte Girardot, 10 Ekim 1955 Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île-de-Fransa, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Manon'un Pınarları (1986), Modigliani (2004), Evdeki 9 Cinayet (2005), Sarayın Tadları (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1955
Doğum Yeri: Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Île-de-Fransa, Fransa
Diğer Bir İsmi: Hyppolite Girardot
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.2 15,967
2017 62 Dram Oyuncu 5.4 118
2017 Komedi Oyuncu 6.6 85
2017 62 Dram Oyuncu 6.5 84
2017 Dram Oyuncu 6.5 26

İsmail'in Hayaletleri
2017 62 Dram Oyuncu 5.6 1,731
2016 Dram Oyuncu 5.7 18
2016 Dram Oyuncu 6.9 3,850

İşgal Altında
2015 Dram Oyuncu 7.7 6,223
2015 60 Biyografi Oyuncu 5.9 3,009
2015 Suç Oyuncu 7.4 63
2014 59 Komedi Oyuncu 4.3 121
2014 59 Dram Oyuncu 6.3 157
2014 59 Dram Oyuncu 6.0 1,100
2014 59 Dram Oyuncu 6.1 2,728
2013 58 Komedi Oyuncu 5.0 251

Kapital
2012 57 Dram Oyuncu 6.5 4,701

Sarayın Tadları
2012 57 Biyografi Oyuncu 6.4 5,422

Kollarımda Kal
2012 57 Dram Oyuncu 5.5 584

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 57 Dram Oyuncu 6.4 1,261
2011 56 Biyografi Oyuncu 6.3 1,504
2011 56 Oyuncu 6.9 64

Uyku Hastalığı
2011 56 Dram Oyuncu 6.3 595
2010 55 Komedi Oyuncu 6.2 175

Eller Yukarı
2010 55 Dram Oyuncu 6.2 270
2009 54 Komedi Oyuncu 5.8 692
2009 54 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.8 319
2009 54 Dram Oyuncu 6.0 824

Bir Noel Akşamı
2008 53 Komedi Oyuncu 7.1 6,201
2008 53 Komedi Oyuncu 6.0 893
2008 53 Dram Oyuncu 5.7 300
2008 53 Komedi Oyuncu 5.3 232

Sessiz Kaos
2008 53 Dram Oyuncu 6.9 3,621

Kırmızı Balon'un Yolculuğu
2007 52 Dram Oyuncu 6.7 3,653

Paris, Seni Seviyorum
2006 51 Komedi Oyuncu 7.3 67,681

Paris'te Aşk
2006 51 Oyuncu 5.2 204
2006 51 Dram Oyuncu 6.8 4,066

Bıyık
2005 50 Dram Oyuncu 6.7 4,609

Evdeki 9 Cinayet
2005 50 Dram Oyuncu 5.5 8,558

Krallar Ve Kraliçe
2004 49 Komedi Oyuncu 7.2 3,481
2004 49 Biyografi Oyuncu 7.4 9,950
2003 48 Dram Oyuncu 6.2 158
1996 41 Dram Oyuncu 6.4 88
1994 39 Dram Oyuncu 6.6 945
1994 39 Dram Oyuncu 6.9 110
1994 39 Gerilim Oyuncu 7.4 1,003
1992 37 Dram Oyuncu 6.2 299
1991 News Oyuncu 6.6 202
1989 34 Komedi Oyuncu 7.1 600

Manon'un Pınarları
1986 31 Dram Oyuncu 8.0 18,959
1986 31 Gerilim Oyuncu 5.4 400
1986 31 Komedi Oyuncu 5.3 38
1985 30 Dram Oyuncu 4.4 14
1984 29 Dram Oyuncu 6.2 758

Zevk Uğruna
1984 29 Dram Oyuncu 6.2 417

Adı Carmen
1983 28 Komedi Oyuncu 6.6 2,842
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019