Giriş Kayıt
Louis-Georges Girard

Louis-Georges Girard (64)


Oyuncu

Louis-Georges Girard, 17 Şubat 1955 doğumlu oyuncu.

Requiem pour un beau sans-coeur (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1955
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 56 Dram Oyuncu 6.3 65
2006 Komedi Oyuncu 7.2 145
1995 40 Dram Oyuncu 6.0 468

Soygun
1985 30 Komedi Oyuncu 6.6 2,039
1984 29 Suç Oyuncu 7.1 362
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019