Giriş Kayıt
José Giovanni

José Giovanni (80)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Joseph Damiani, 22 Haziran 1923 Paris, Fransa doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu.

Delik (1960), Sicilyalilar Çetesi (1969), İkinci Nefes (1966), Şehirde İki Adam (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

José Giovanni, 24 Nisan 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Damiani
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1923
Ölüm Tarihi: 24 Nisan 2004
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jose Giovanni
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşmanın Yolu
2014 Dram Senarist 5.7 1,772

İkinci Nefes
2007 Suç Senarist 5.7 1,036
2003 80 Belgesel Oyuncu 7.7 43
2002 79 Suç Oyuncu 5.5 375
1997 Belgesel Oyuncu 5.0 5
1985 62 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.8 142
1984 Suç Yönetmen 6.7 44
1983 60 Macera Yönetmen
Senarist
6.2 589

Acımasız Adalet
1981 58 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 157
1979 56 Suç Senarist
Yönetmen
6.2 222
1977 Suç Yönetmen
Senarist
6.3 517
1976 53 Suç Yönetmen
Senarist
6.6 345
1975 52 Suç Senarist
Yönetmen
6.5 689

Şehirde İki Adam
1973 50 Suç Yönetmen
Senarist
7.4 3,323
1972 49 Suç Senarist
Yönetmen
6.4 846
1970 47 Suç Senarist
Yönetmen
7.0 1,096

Sicilyalilar Çetesi
1969 46 Suç Senarist 7.5 6,092
1968 45 Suç Senarist 6.2 408
1968 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.6 320

Macera Peşinde
1967 44 Macera Senarist 7.3 2,510
1967 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.0 106

İkinci Nefes
1966 43 Suç Senarist 8.0 4,539
1966 43 Komedi Senarist 7.2 735
1963 40 Suç Senarist
Oyuncu
6.9 99
1963 40 Macera Senarist 6.1 93
1961 38 Suç Senarist 6.6 289
1960 37 Suç Senarist 7.5 2,699

Delik
1960 37 Suç Senarist 8.5 12,587
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019