Giriş Kayıt
Alberto Jiménez

Alberto Jiménez


Oyuncu

Alberto Jiménez, oyuncu.

Misket (2000), La Reina del Sur (2011), Sólo mía (2001), (2004) İçimdeki Deniz (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alberto Jimenez Arias
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.5 27
2015 Komedi Oyuncu 7.0 178
2015 Macera Oyuncu 8.2 3,181
2013 Komedi Oyuncu 6.7 76
2011 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,143

Ne İstersen
2010 Dram Oyuncu
6.7 463
2010 Dram Oyuncu 6.3 28
2009 Suç Oyuncu 6.3 172
2009 Dram Oyuncu 7.7 99
2008 Dram Oyuncu 7.6 213
2007 Komedi Oyuncu 5.1 194
2007 Dram Oyuncu 6.7 252

En İyilerim
2007 Dram Oyuncu 6.3 234
2007 Dram Oyuncu 6.3 196
2006 Dram Oyuncu 6.3 308
2005 Oyuncu 7.0 1,612
2005 Oyuncu 5.9 228

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Oyuncu 8.0 71,654
2004 Dram Oyuncu 7.4 1,081
2004 Dram Oyuncu 6.5 157

Kasım
2003 Komedi Oyuncu 7.8 3,779

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Oyuncu 6.8 904
2001 Dram Oyuncu 6.1 504
2001 Suç Oyuncu 6.7 724

Misket
2000 Dram Oyuncu 7.3 5,399
2000 Oyuncu 5.6 566
1999 Oyuncu 6.0 263
1998 Komedi Oyuncu 5.7 453
1998 Komedi Oyuncu 3.7 100
1997 Dram Oyuncu 5.4 14
1992 Komedi Oyuncu 6.4 290
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018