Giriş Kayıt
Tammy Gillis

Tammy Gillis


Oyuncu

Tammy Gillis, oyuncu.

Wedding Bells (2016), Siren (2018), Dünyanın Kalbi (2000), Unleashing Mr. Darcy (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sadık Dostum
2019 Macera Oyuncu 6.5 2,500
2018 Romantik Oyuncu 6.2 598
2018 Dram Oyuncu 7.1 7,708
2018 Gizem Oyuncu 6.8 361
2018 Romantik Oyuncu 6.8 965
2017 Dram Oyuncu 6.4 3,333
2017 Dram Oyuncu 5.1 148
2017 Dram Oyuncu 7.0 648
2017 Dram Oyuncu 6.6 2,687
2016 Dram Oyuncu 4.3 141
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,112
2016 Dram Oyuncu 6.2 2,141
2015 Dram Oyuncu 7.8 483
2015 Dram Oyuncu 7.8 468
2015 Komedi Oyuncu 6.3 1,276
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,959
2014 Suç Oyuncu 5.3 272
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 54,155
2008 Komedi Oyuncu 6.6 951
2008 Komedi Oyuncu 6.8 488

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 289,431

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Oyuncu 5.7 12,174

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Oyuncu 5.4 488

Öldüren Miras
2006 Suç Oyuncu 5.1 266

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 347,649

Dünyanın Kalbi
2000 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 2,959
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019