Giriş Kayıt
Mark Gillis

Mark Gillis


Oyuncu

Mark Gillis, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,408
1991 Dram Oyuncu 7.8 157
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,854
1978 Aile Oyuncu 7.1 967
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,457
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019