Giriş Kayıt
Daniel Gillies

Daniel Gillies (43)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Editör

Daniel Gillies, 14 Mart 1976 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, editör.

2004 yılının Ağustos ayında Rachael Leigh Cook ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kökenler (2013), Dehşet Odası (2007), Rüya Gezisi (2007), Trespassing (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1976
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Daniel J. Gillies
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
9.7 (17 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 358
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,912

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 105,608
2012 36 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 232
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,750

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 262,356
2008 32 Komedi Oyuncu 6.6 186

Dehşet Odası
2007 31 Suç Oyuncu 4.7 21,946

Rüya Gezisi
2007 Korku Oyuncu 5.2 1,429
2006 30 Dram Oyuncu 6.8 555

Into The West 1
2005 Western Oyuncu 8.1 6,110
2005 29 Belgesel Editör 7.4 159

Gelinim Olur Musun?
2004 28 Komedi Oyuncu 6.2 19,046
2004 28 Korku Oyuncu 4.1 1,453

Örümcek Adam 2
2004 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 500,592

Karlar Kraliçesi
2002 26 Aile Oyuncu 6.8 2,826
2000 Dram Oyuncu 7.2 31
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019