Giriş Kayıt
Stephanie Gilliam

Stephanie Gilliam


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Stephanie Gilliam, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Hollywood'da Randevu (2004), (2011) Salgın (2011), (2006) Göl Evi (2006), (2005) Dehşet Sokağı (II) (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 2,936

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 642,270
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 30,169

Salgın
2011 Dram Sanat Bölümü 6.6 200,603

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Sanat Bölümü 7.5 449,345

Mahkumiyet
2010 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 39,577

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Sanat Bölümü 5.2 85,094

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 3,463

Göl Evi
2006 Dram Sanat Bölümü 6.8 128,912

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Sanat Bölümü 6.0 98,679

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 383,182
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 1,291

Hollywood\'da Randevu
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 25,207

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.9 86,524

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.7 56,082

Kuyu
2003 Macera Sanat Bölümü 7.0 69,677
2002 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 15,226
2001 Fantastik Sanat Bölümü 6.9 233,263
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 351
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 236
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019