Giriş Kayıt
Dina Gillespie

Dina Gillespie


Oyuncu

Dina Gillespie, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dina Gillespi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 372

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Oyuncu 6.8 4,362

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Oyuncu 6.4 2,049
1998 Dram Oyuncu 7.1 960
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496
1992 Komedi Çeşitli 7.2 22,715

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,931
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018