Giriş Kayıt
Dina Gillespie

Dina Gillespie


Oyuncu

Dina Gillespie, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Dina Gillespi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.3 10
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 456

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Oyuncu 6.8 4,562

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Oyuncu 6.4 2,059
1998 Dram Oyuncu 7.1 969
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 547
1992 Komedi Çeşitli 7.2 22,871

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,959
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018