Giriş Kayıt
Walter Giller

Walter Giller (84)


Oyuncu

Walter Giller, 23 Ağustos 1927 Recklinghausen, Almanya doğumlu oyuncu.

Drei Mann in einem Boot (1961) yapımıyla biliniyor.

Walter Giller, 15 Aralık 2011 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1927
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 2011
Doğum Yeri: Recklinghausen, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Suç Oyuncu 5.6 42
1993 Dram Oyuncu 3.5 153
1977 50 Komedi Oyuncu 4.0 111
1970 43 Komedi Oyuncu 4.3 166
1968 41 Macera Oyuncu 5.2 296

Şâhâne Serseri
1967 40 Suç Oyuncu 6.3 381
1964 37 Western Oyuncu 4.6 85
1963 36 Suç Oyuncu 5.8 286
1962 35 Dram Oyuncu 6.7 295
1961 34 Dram Oyuncu 7.9 27
1959 32 Dram Oyuncu 7.4 397
1956 29 Komedi Oyuncu 7.2 1,383
1953 26 Komedi Oyuncu 5.6 15
1950 23 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019