Giriş Kayıt
Françoise Gillard

Françoise Gillard (46)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Françoise Gillard, 06 Mayıs 1973 Charleroi, Belçika doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

Kalpler (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Charleroi, Belçika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.5 590
2009 36 Komedi Oyuncu 5.8 692

Yabani Otlar
2009 36 Dram Oyuncu 6.2 3,455
2007 Komedi Oyuncu 7.8 99

Kalpler
2006 33 Dram Oyuncu 7.0 3,585
2006 33 Dram Oyuncu 6.5 489

The Perfume of the Lady in Black
2005 32 Komedi Oyuncu 5.7 525

Dudaktan Olmaz
2003 30 Komedi Oyuncu 6.4 1,415
2002 29 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.9 6,837

Sevginin Gücü
1994 21 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 927,880
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019