Giriş Kayıt
Selina Giles

Selina Giles


Oyuncu

Selina Giles, oyuncu.

V For Vendetta (2005) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 5.5 3,767
2017 Dram Oyuncu 6.6 6,245
2017 Komedi Oyuncu 6.4 13
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.3 360
2012 Dram Oyuncu 4.7 2,358

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,929
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,113,220
2005 Komedi Oyuncu 5.8 1,138
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 214

Restorasyon
1995 Biyografi Oyuncu 6.6 9,538
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022