Giriş Kayıt
Nancy Giles

Nancy Giles (58)


Oyuncu

Nancy Giles, 17 Temmuz 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(1988) Büyük (1988), (2015) Mantıksız Adam (2015), (1988) Çalışan Kız (1988), (2007) Joshua (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mantıksız Adam
2015 55 Komedi Oyuncu 6.6 50,321
2013 53 Macera Oyuncu 6.0 119

Kar Bebekleri
2012 Belgesel Oyuncu 7.7 61
2007 47 Dram Oyuncu 5.9 11,368
2005 45 Dram Oyuncu 5.5 2,944

Marie ve Bruce
2004 44 Komedi Oyuncu 4.7 1,090
2001 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,617

Gerçek Suç
1999 39 Suç Oyuncu 6.6 29,576
1996 36 Komedi Oyuncu 6.6 1,453
1994 Komedi Oyuncu 5.4 1,943
1993 33 Komedi Oyuncu 7.2 3,659
1992 32 Korku Oyuncu 6.4 155

New York Üçlemesi
1989 29 Komedi Oyuncu 6.4 15,716

Büyük
1988 28 Komedi Oyuncu 7.3 178,712

Çalışan Kız
1988 28 Komedi Oyuncu 6.8 47,802

Kanlı Para (II)
1988 28 Aksiyon Oyuncu 4.9 623
1988 Dram Oyuncu 8.2 2,343
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019