Giriş Kayıt
Richard Gilbert-Hill

Richard Gilbert-Hill


Oyuncu, Senarist

Richard Gilbert-Hill, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Richard Gilbert-Hall | Richard Gilbert Hill | Rich
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 446

Şüphe Ötesi
2000 Dram Oyuncu 6.3 1,289
2000 Dram Senarist 5.0 315

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Oyuncu 6.6 53,995
1998 Gerilim Senarist 5.7 236
1996 Komedi Oyuncu 5.7 198
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,423

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5.5 19,557
1990 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 276
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,108) Upgrade (4,310) Avengers: Infinity War (2,684) Down a Dark Hall (1,897) Tag (1,584) Skyscraper (1,557) Hereditary (1,460) Adrift (1,228) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (611)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,055) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,664) Castle Rock (1,568) Preacher (1,517) The 100 (1,325) Vikings (829) Westworld (792) Suits (751) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018