Giriş Kayıt
John Gilbert

John Gilbert


Oyuncu, Yapımcı

John Gilbert, oyuncu, yapımcı.

(2007) Kötü Palyaço (2007), (2004) Six: The Mark Unleashed (2004), (2011) Jerusalem Countdown (2011), (1999) The Moment After (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Rawling
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.4 1,076
2017 Korku Oyuncu
Yapımcı
5.2 216
2011 Oyuncu 5.4 144
2011 Gerilim Oyuncu 4.1 1,151
2007 Dram Oyuncu 5.4 312

Kötü Palyaço
2007 Komedi Oyuncu 4.6 3,681
2006 Dram Oyuncu 4.2 225
2006 Dram Oyuncu 5.1 372
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 561
2004 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,281
2000 Komedi Oyuncu 7.7 22
2000 Tarihi Oyuncu 8.7 286
1999 Dram Oyuncu 4.9 524
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018