Giriş Kayıt
Aaron L. Gilbert

Aaron L. Gilbert


Yapımcı, Müzisyen

Aaron L. Gilbert, yapımcı, müzisyen.

Atlantik Savaşı (2020), Yeşil Şövalye (2021), İz Bırakma (2018), Şeker Adamın Laneti (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Yapımcı    
2023 Dram Yapımcı    
2022 Dram Yapımcı 7.1 2,990
2022 Komedi Yapımcı    

Bu Nasıl Sarışın 3
2022 Komedi Yapımcı 7.1 10

Torontolu Adam
2022 Aksiyon Yapımcı 5.7 12,669
2022 Aksiyon Yapımcı 7.8 19,266

Yaşamaya Bak
2021 Dram Yapımcı 7.7 8,972
2021 Biyografi Yapımcı 6.7 4,322
2021 Komedi Yapımcı 7.5 49,844
2021 Dram Yapımcı 5.9 2,225

Gucci Ailesi
2021 Suç Yapımcı 6.8 61,660

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya
2021 Macera Yapımcı 7.1 186,075

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Yapımcı 5.4 9,445
2021 Dram Yapımcı 5.2 1,909
2021 Suç Yapımcı 8.1 350

Şeker Adamın Laneti
2021 Korku Yapımcı 5.9 67,568

Yeşil Şövalye
2021 Macera Yapımcı 6.6 103,505

Ölmemi İsteyenler
2021 Aksiyon Yapımcı 6.0 63,181

Yehuda ve Siyah Mesih
2021 Biyografi Yapımcı 7.4 82,427

Malcolm ve Marie
2021 Dram Yapımcı 6.5 1,364
2021 Biyografi Yapımcı 6.6 15,612

Bir Eksik
2021 Komedi Yapımcı 6.6 39,008

Kötü Seyahat
2021 Komedi Yapımcı 6.5 25,534
2020 Komedi Yapımcı 5.4 11,374
2020 Dram Yapımcı 7.0 6,873

Atlantik Savaşı
2020 Aksiyon Yapımcı 7.0 100,031
2020 Biyografi Yapımcı 4.7 21,407
2020 Dram Yapımcı 6.7 47,914
2020 Fantastik Yapımcı 5.5 31,690
2020 Animasyon Yapımcı 6.3 19,723

Bir Kadının Parçaları
2020 Dram Yapımcı 7.1 36,501

Skandal
2019 Biyografi Yapımcı 6.8 112,076

Addams Ailesi
2019 Animasyon Yapımcı 5.8 41,694
2019 Dram Yapımcı 7.1 32,437

Sahtekar
2019 Suç Yapımcı 6.7 43,512
2019 Suç Yapımcı 8.4 1,304,872
2019 Komedi Yapımcı 6.2 15,061

Suç Kraliçeleri
2019 Aksiyon Yapımcı 5.6 21,725
2019 Dram Yapımcı 6.5 15,583
2019 Korku Yapımcı 5.7 53,206
2019 Komedi Yapımcı 5.4 881

Sarhoş Ebeveynler
2019 Komedi Yapımcı 4.0 7,446
2019 Komedi Yapımcı 5.9 71,026

Canavar Harmon
2018 Suç Yapımcı 6.5 6,101
2018 Dram Yapımcı 5.8 4,209
2018 Macera Yapımcı 7.3 32,098

Kaçakçı
2018 Suç Yapımcı 7.0 140,269

Baş Aday
2018 Biyografi Yapımcı 6.1 13,511
2018 Komedi Yapımcı 6.0 20,242

İz Bırakma
2018 Dram Yapımcı 7.1 61,000
2018 Komedi Yapımcı 6.9 60,305
2018 Komedi Yapımcı 6.0 1,085
2018 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 28,911
2017 Yapımcı 7.3 2,348
2017 Suç Yapımcı 6.5 39,444
2017 Komedi Yapımcı 4.8 15,387
2017 Komedi Yapımcı 6.0 10,299
2016 Komedi Yapımcı 5.1 3,942

Karatavuk
2016 Dram Yapımcı 6.2 10,861
2016 Dram Yapımcı 7.2 110,504

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Yapımcı 6.5 21,315
2016 Dram Yapımcı 5.8 11,279
2016 Dram Yapımcı 5.2 2,305
2016 Komedi Yapımcı 5.9 24,932
2016 Suç Yapımcı 5.5 2,217

Ormana Doğru
2015 Dram Yapımcı 5.8 21,297

Başımın Belası
2015 Komedi Yapımcı 6.2 7,596
2015 Dram Yapımcı 5.5 2,912
2015 Dram Yapımcı 5.8 4,042
2015 Biyografi Yapımcı 5.8 7,685

Bir Liderin Çocukluğu
2015 Dram Yapımcı 6.1 6,220
2015 Komedi Yapımcı 6.8 1,303
2015 Dram Yapımcı 5.3 2,035
2015 Dram Yapımcı 6.5 8,085

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 23,680

Aşk ve Tutku
2014 Dram Yapımcı 5.5 5,817

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Yapımcı 5.9 19,124
2014 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,816
2014 Suç Yapımcı 6.7 810
2014 Dram Yapımcı 6.1 2,756
2014 Aksiyon Yapımcı 4.6 956
2014 Komedi Yapımcı 6.4 3,462
2014 Komedi Yapımcı 7.4 18,968
2014 Dram Yapımcı 5.7 4,726

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Yapımcı 6.4 28,577
2013 Dram Yapımcı 6.2 3,226

İngilizce Hocası
2013 Komedi Yapımcı 5.7 12,762
2013 Komedi Yapımcı 6.1 3,514
2013 Komedi Yapımcı 5.6 12,204

Tek Atış
2013 Suç Yapımcı 5.7 11,154

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram Yapımcı 6.2 11,418

Sessiz Gece
2012 Korku Yapımcı 5.2 8,808
2011 Dram Yapımcı 6.2 808
2011 Aksiyon Yapımcı 3.5 679

Dört Psikopat
2011 Dram Yapımcı 5.9 6,240
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.6 592
2010 Dram Yapımcı 6.6 2,333
2010 Dram Yapımcı
Müzik
6.3 12,821
2009 Komedi Yapımcı 3.8 2,764
2003 Animasyon Çeşitli 6.5 1,120
2001 Dram Müzik 6.8 1,497
1998 Dram Müzik 5.5 272

Hugo Havuzculuk
1997 Komedi Müzik 5.0 2,020
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023