Giriş Kayıt
Irit Gidron

Irit Gidron


Oyuncu

Irit Gidron, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 4.9 263
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 3.7 180
2004 Komedi Oyuncu 7.1 706
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019