Giriş Kayıt
Jez Harris

Jez Harris


Özel Efekt, Makyaj, Görsel Efekt

Jez Harris, Özel efekt, makyaj, görsel efekt.

The Lost World (2001), Walking with Dinosaurs (1999), (1984) Hiç Bitmeyen Öykü (1984), (1988) Willow (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jez Gibson | Jez Gibson-Harris | Jeremy Harris
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 7.3 44
2008 Animasyon Animasyon 6.2 127
2001 Macera Özel Efekt 6.7 2,726
2001 Animasyon Özel Efekt 8.3 2,270
1999 Belgesel Özel Efekt 8.5 4,670
1999 Kısa Metraj Makyaj 7.4 622

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Çeşitli 5.1 21,449

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Özel Efekt 5.1 21,561

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 8,835
1988 Aksiyon Özel Efekt 7.3 91,741
1988 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
8.3 30,463

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Makyaj 6.1 19,400

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Özel Efekt 7.4 117,075

Siyah Kristal
1982 Animasyon Özel Efekt 7.2 49,291
1981 Korku Makyaj 3.7 2,366
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019