Giriş Kayıt
Helen Gibson

Helen Gibson (85)


Oyuncu

Rose August Wenger, 27 Ağustos 1892 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

The Wolverine (1921) yapımıyla biliniyor.

Helen Gibson, 10 Ekim 1977 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rose August Wenger
Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1892
Ölüm Tarihi: 10 Ekim 1977
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahramanın Sonu
1962 70 Dram Oyuncu 8.1 61,445

Alamo Kalesindeki Adam
1953 61 Western Oyuncu 6.5 1,407
1953 61 Suç Oyuncu 6.9 931
1952 60 Macera Oyuncu 6.2 156
1952 60 Western Oyuncu 6.2 671
1951 59 Suç Oyuncu 6.8 246
1950 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 784

Ölmeyen Rüyalar
1944 52 Korku Oyuncu 5.4 571
1941 49 Komedi Oyuncu 6.1 161

Cehennemden Dönüş
1939 47 Macera Oyuncu 7.9 37,123
1936 44 Western Oyuncu 4.2 18
1936 44 Western Oyuncu 5.5 247
1936 44 Aksiyon Oyuncu 4.6 180

Frankeştayn'ın Gelini
1935 43 Korku Oyuncu 7.9 38,379
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019