Giriş Kayıt
Cathy Mickel Gibson

Cathy Mickel Gibson


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cathy Mickel Gibson, yapım yöneticisi, yapımcı.

Kahramanlar (2006), This Is Us (2016), Dr. Dolittle (1998), Touch (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cathy Gibson | Cathy Mickel-Gibson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.7 72,111
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 23,539
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 21,089
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 13,861
2012 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.4 40,566
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 678
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 3,382

Barbekü
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 5,194

Şehrin Adamı
2006 Komedi Yapımcı 5.6 7,176

Kahramanlar
2006 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 216,967
2001 Dram Yapımcı 5.5 1,050

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 4,977

Dr. Dolittle
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 85,159

Özgür Willy 3
1997 Aile Çeşitli 4.7 8,387

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Çeşitli 6.6 46,211
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
2.5 3,736
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 27,839
1994 Macera Çeşitli 5.7 5,878
1991 Macera Çeşitli 6.0 3,333

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 1,662
1988 Aksiyon Çeşitli 7.0 7,975

Kazanma Arzusu
1986 Dram Çeşitli 7.6 39,088
1984 Aksiyon Çeşitli 6.1 4,714

Küçük Canavarlar
1984 Komedi Çeşitli 4.1 7,160

Siyam Balığı
1983 Dram Çeşitli 7.2 28,512
1982 Fantastik Çeşitli 6.2 18,059

Barbarlar
1982 Aksiyon Çeşitli 5.7 5,080
1982 Aksiyon Çeşitli 6.4 1,566
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019