Giriş Kayıt
Blaine Gibson

Blaine Gibson (97)


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Blaine Gibson, 11 Şubat 1918 Rocky Ford, Colorado, ABD doğumlu animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Alice Harikalar Diyarında (1951) yapımıyla biliniyor.

Blaine Gibson, 05 Temmuz 2015 tarihinde (97 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1918
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Rocky Ford, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Blaine
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 90 Belgesel Oyuncu 6.6 286

101 Dalmaçyalı
1961 43 Animasyon Animasyon 7.2 132,221
1960 42 Komedi Animasyon 7.0 315

Uyuyan Güzel
1959 41 Animasyon Animasyon 7.3 117,863

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 37 Animasyon Animasyon 7.3 103,782
1954 Aksiyon Oyuncu
Animasyon
8.6 1,373
1953 35 Animasyon Görsel Efekt 7.3 107,200
1952 34 Animasyon Görsel Efekt 7.7 1,548

Alice Harikalar Diyarında
1951 33 Animasyon Görsel Efekt 7.4 112,026

Külkedisi
1950 32 Animasyon Animasyon 7.3 126,050
1947 29 Animasyon Animasyon 6.7 5,479
1946 28 Animasyon Görsel Efekt 7.3 9,797
1946 28 Animasyon Animasyon 6.9 324
1942 24 Animasyon Animasyon 7.3 112,588

Pinokyo
1940 22 Animasyon Animasyon 7.5 110,637
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018