Giriş Kayıt
Blaine Gibson

Blaine Gibson (97)


Animasyon, Görsel Efekt, Oyuncu

Blaine Gibson, 11 Şubat 1918 Rocky Ford, Colorado, ABD doğumlu animasyon, görsel efekt, oyuncu.

Alice Harikalar Diyarında (1951) yapımıyla biliniyor.

Blaine Gibson, 05 Temmuz 2015 tarihinde (97 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1918
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Rocky Ford, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Blaine
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 90 Belgesel Oyuncu 6.6 259

101 Dalmaçyalı
1961 43 Animasyon Animasyon 7.2 130,997
1960 42 Komedi Animasyon 6.8 231

Uyuyan Güzel
1959 41 Animasyon Animasyon 7.3 116,787

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 37 Animasyon Animasyon 7.3 102,546
1954 Aksiyon Oyuncu
Animasyon
8.6 1,354
1953 35 Animasyon Görsel Efekt 7.3 105,943
1952 34 Animasyon Görsel Efekt 7.8 1,170

Alice Harikalar Diyarında
1951 33 Animasyon Görsel Efekt 7.4 111,002

Külkedisi
1950 32 Animasyon Animasyon 7.3 124,870
1947 29 Animasyon Animasyon 6.8 4,556
1946 28 Animasyon Görsel Efekt 7.3 9,700
1946 28 Animasyon Animasyon 6.9 288
1942 24 Animasyon Animasyon 7.3 111,451

Pinokyo
1940 22 Animasyon Animasyon 7.5 109,374
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018